Carrière coaching

Nood aan coaching in uw carrière? Welkom bij Zenitor!

Iedereen die behoort tot de doelgroepen van Zenitor en tijdens zijn carrière nood heeft aan coaching, helpen we graag verder. De dienstverlening van Zenitor staat open voor zelfstandigen, vrije beroepers, zaakvoerders of medewerkers van KMO’s. In verschillende fases of kruispunten in hun carrière kunt u ons voor coaching inschakelen.

Er bestaan tal van momenten in een carrière wanneer coaching gegarandeerd meerwaarde biedt:

  • Ik wil starten als zelfstandige, maar is dat effectief wel iets voor mij?
  • Ik heb een carrièrewissel op het oog, maar neem ik daarmee wel de juiste beslissing?
  • Mijn pensioen is in aantocht. Hoe bereid ik me hierop voor?
  • Wat heb ik nodig om door te groeien als zelfstandige, bedrijfsleider, ondernemer of medewerker van een KMO?
  • Hoe bereik ik een succesvolle carrière maar bewaak ik toch het evenwicht tussen werk en privé?

Onze carrière coaching zich eerst en vooral op het menselijke aspect en het eigen functioneren. We beantwoorden de belangrijke vragen niet in uw plaats, maar gaan samen op zoek naar de juiste antwoorden en de aangewezen beslissingen. In de eerste plaats bieden wij een kritisch klankbord en stellen we de juiste vragen. Zo nodigen we u uit om dieper te graven in uzelf en zelf klare antwoorden te formuleren.

Wat kost carrière coaching?

Dankzij de VDAB kunt u aan sterk verminderde tarieven deelnemen aan een individueel coachingstraject. Zo betaalt u voor een coachingstraject van vier uur slechts 40 euro. In realiteit kost dit traject 550 euro, waarbij de Vlaamse overheid via de VDAB dus 510 euro betaalt. U geniet van deze korting door het bestellen van loopbaancheques bij de VDAB.

Staat u op een kruispunt in uw carrière en hebt u nood aan coaching? Contacteer de professionele coaches van Zenitor voor meer informatie.