Coaching

Coachingstrajecten individueel of in groep

Zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s kunnen bij ons terecht voor coachingstrajecten, zowel individueel als in groep. Elke concrete vraag, behoefte of probleemstelling ligt mogelijk aan de grondslag voor de opstart van een traject. Naast individuele gesprekken op maat, bieden we een aantal vaste coachingstrajecten aan.

Individuele coaching: de juiste keuzes voor uw (ondernemers)carrière en uw bedrijf of praktijk

  • Individuele Coachingtrajecten

Vanuit onze visie ‘een gezonde ondernemer in een gezonde onderneming’ ontwikkelde Zenitor verscheiden coachingtrajecten .

Naargelang je vraag hebben de coaches van Zenitor een aanbod voor (pre)starters, groeiers, 50plussers, overnemers en overlaters.

Indien jij je als ondernemers of vrije beroeper verder wilt bekwamen in het samenwerken als vennoot of associé bieden wij een klankbord.

Als werknemer van KMO’s helpen wij je jouw talenten te ontdekken en optimaal in te zetten om je carrière op het juiste spoor te houden.

U kan onze individuele coaching betalen met loopbaancheques

  • Groepscoaching: interactie met anderen

Mensen die graag kritisch reflecteren over hun carrière in interactie met anderen, hebben vooral baat bij groepscoaching.

Daarnaast biedt bedrijf -of praktijkinterne groepscoaching de mogelijkheid om de loopbaanambities van medewerkers te koppelen aan de reële mogelijkheden binnen de organisatie. Dit proces verhoogt de competentieontwikkeling van de werknemers, leidt tot een grotere werknemerstevredenheid en rendabelere opleidingskeuzes.

Welke aanpak is de beste voor uw specifieke behoeftes?

Deze coachingstrajecten bieden we, afhankelijk van de concrete doelstellingen, mogelijk aan in combinatie met onze dienstverleningen voor training, bemiddeling en advies. Welke aanpak is voor uw uitdagingen de beste? Contacteer ons vrijblijvend en download onze brochure Zenitor jouw partner in ondernemen