Ondernemers winnen bij de nieuwe loopbaancheques!

Beginnende zelfstandige ondernemers appreciëren een professioneel klankbord bij carrièreplanning!

Misschien hebt u zich al afgevraagd wat het spotje “fluitend naar het werk” vandaag op radio, TV en geschreven pers voor u als (beginnend) zelfstandige ondernemer kan betekenen. Hoe haalt u voordeel uit ‘loopbaancheques’, gesponsord door de Vlaamse Overheid en VDAB? Grijp 510€ Vlaamse subsidie in een muisklik.

Zelfstandige ondernemers staan niet stil. Voortdurend moet u als ondernemer inspelen op nieuwe evoluties en uitdagingen. Heeft u als (beginnend) zelfstandig ondernemer behoefte om samen met een expert een stand van zaken van uw ondernemerschap op te maken? Of u wenst even stil te staan en te reflecteren over uw eigen weg als ondernemer, uw balans werk-privé en uw toekomst- en ondernemersplannen? En bent u daarbij op zoek naar een sparringpartner of klankbord?

Door samen met een professionele gesprekspartner hierover grondig na te denken en te praten kunt u op het juiste tijdstip de juiste koers uitstippelen. Onze ervaren loopbaancoaches hebben alvast de juiste expertise in huis om u als zelfstandige ondernemer professioneel bij te staan bij het nemen van doordachte beslissingen, bij het nemen van carrièrebeslissingen en/of bij het ontwarren van complexe loopbaanknopen. De focus van deze dienst ligt dus op uzelf, uw zaak is daarbij de context.

Volg een coachingtraject bij Zenitor, loopbaancentrum voor ondernemers!

Voor slechts € 40 eigen inbreng krijgt u van de Vlaamse Overheid een cheque ter waarde van € 550, die recht geeft op 4 uur coaching. Met deze cheque kunt u voor gespecialiseerde coaching en begeleiding op uw maat terecht bij ons loopbaancentrum Zenitor vzw, de enige loopbaandienstverlener die zich specifiek richt op coaching voor zelfstandigen en vrije beroepers.

Iets voor u?

Maak gebruik van deze extra service op uw maat! Bel op 02 21 22 357 of mail naar coaching@zenitor.be. Voor meer info surft u naar www.zenitor.be We coachen op verschillende plaatsen in Vlaanderen. We bespreken graag hoe u deze loopbaancheques bekomt en wat daarnaast ook kan.

Zelfstandige ondernemers boeken vooruitgang met onze coaching:

“Dankzij Zenitor heb ik veel beter zicht gekregen op mijn competenties die ik kan gaan inzetten als zelfstandige.”

“Ik dien ook mijn zakelijke competenties verder te ontwikkelen om er financieel een goede boterham aan over te houden.”

Artikel delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn