Brochure en Testimonials

Wat zeggen onze klanten? Download de brochure Zenitor jouw partner in ondernemen .

“Beste, graag ondersteuning bij de vraag ‘Blijf ik in bijberoep of zet ik de stap naar hoofdberoep?’” (Stefanie)

“Ik ga beginnen in een associatie, hoe pak ik dat aan ?” (Katrien,vrij beroep)

Zenitor heeft me heel wat positieve dingen bijgebracht. Ik heb nu ook een uitstekend evenwicht tussen mijn praktijk en mijn privéleven”.(Evelyn, kinesitherapeut)

“We kennen allemaal wel “onze stiel” maar ondernemen werd ons nooit aangeleerd. “(Kenny, IT, groeier)

“Ik werkte soms 70 uur per week en had nergens tijd voor.Zenitor heeft me geleerd efficiënter en georganiseerder te werken. Daardoor steeg mijn omzet en heb ik tijdswinst”.(Bert, machinebouw, groeier)

“Als ik als accountant wil blijven bestaan zal ik in de toekomst aan mijn klanten nieuwe dienstverlening moeten aanbieden. Ik vroeg me af “Hoe begin je eraan om hierover na te denken?” De coaching van Zenitor gaf mij de inzichten mee die ik nodig had. Die mensen kennen de knepen van het vak.” (Niels, accountant)

“Coaching heeft me sterk geholpen om mijn zaak aan de kinderen te laten en te weten welke rol ik nog ga spelen” (André, tuincentrum, laat zaak over aan de kinderen)

“Gelukkig heeft de coach van Zenitor me begeleid in het groeiproces van een toffe hobby naar een rendabele onderneming.Voor startende ondernemers is zo’n begeleiding echt levensnoodzakelijk” (Karin, zaakvoerder bloemenzaak, groeier)

Het coaching programma biedt geen pasklare oplossingen, maar wel heel veel inzichten ook op factoren waar je niet meteen vat op hebt maar die mee de toekomst als zelfstandig ondernemer bepalen. Ik was heel tevreden omdat Zenitor vertrekt vanuit de eigen mogelijkheden. Dat heeft mij gesterkt in mijn ondernemerschap.(Tom, landschapsarchitect).

“De afgelopen 4 maanden volgde ik de Starterscoach opleiding bij Zenitor. Ik wist helemaal niet dat dit zo belangrijk was. De coaching zorgde ervoor dat ik mogelijkheden zag en de energie had om die mogelijkheden uit te denken en als kans te benutten.Met de coaching kreeg ik zo veel nieuwe ideeën en zo veel goesting om nog nieuwe dingen te gaan doen. Ik werd heel blij te praten over mijn aanpak in het ondernemerschap.(Chloë, een zelfstandige grafisch ontwerper).

Soms waren de gesprekken wel heel confronterend, maar het deed goed om alles eens degelijk onder de loep te nemen. De coach wekte meteen vertrouwen, was kritisch maar ook enthousiast, en sloeg meermaals de nagel op de kop. Een beetje extra aandacht voor mijn werk en mijn bedrijfje was welkom. Er is een nieuwe boost om er weer tegenaan te gaan! (Jolien, hobbyzaak)