Toekomstgerichte en ondernemingsgerichte begeleiding van zelfstandigen.

Je gaat succesvol van start als je van in het begin je laat bijstaan door partners die je kunt vertrouwen. Een goede boekhouder voor je boekhouding, voor je geldzaken een betrouwbare bank, voor je opstartformaliteiten een efficiënt ondernemingsloket , voor je sociale zekerheid een deskundig sociaal verzekeringsfonds,….. .

Maar hoe maak je als ondernemer goede keuzes ? Hoe weet dat je competenties toereikend zijn ?

Hoe hou je de werkdruk onder controle ? Hoe werk je de stress weg?

Hoe hou je de balans werk-privéleven in evenwicht ?

Hoe zorg je voor een gezond evenwicht tussen jezelf en de bedrijfsdoelstellingen ?

 Dergelijke uitdagingen pak je best samen met een ondernemerscoach van Zenitor aan!

Zenitor biedt jou, (kandidaat-) ondernemer, exclusief coachingprogramma ’s, in sessies van 4u tot 8u, aan. Een coachingtraject start met een verkennend gesprek en leidt naar een concreet actieplan.

Met deze coaching verbeter je je persoonlijk ondernemerschap én het management van je zaak. Zo word je een sterkere ondernemer en ga je met meer succes en met meer persoonlijke voldoening op langere termijn doelgerichter ondernemen.

Zenitor is een erkend loopbaancentrum voor ondernemers. Je kunt met loopbaancheques betalen zodat je aan een betaalbare prijs ondersteuning krijgt (€40 voor 4 uur).

Zonder loopbaancheques kan het ook.

Voor meer informatie, een verkennend gesprek of de aanvraag van loopbaancheques bel of mail je naar Zenitor 02/21 22 306 of info@zenitor.be.

Bezoek de website www.zenitor.be.

Artikel delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn