Training en coaching

Training en coaching voor het (inter)menselijke en functionele aspect van ondernemen

Zelfstandigen, vrije beroepers en zaakvoerders of medewerkers van KMO’s die nood hebben aan training en coaching, vinden in Zenitor de perfecte partner. Onze trajecten voor training en coaching staan open voor zowel gevestigde zelfstandigen, (pre)starters, groeiers als voor overnemers en overlaters.

U kunt bij ons aankloppen voor training en coaching telkens wanneer u het gevoel hebt dat u ergens vastzit, een belangrijke beslissing moet nemen of wanneer u aanvoelt dat een kritisch klankbord meerwaarde zou bieden.

Wij bieden zowel training en coaching aan die vooral richten op uw persoonlijke ontwikkeling en functioneren én op uw relatie met anderen.

Training

Onze trainingen situeren zich op drie niveaus: het individu, het team en de organisatie. Vooral de (inter)menselijke en functionele component staan telkens centraal.

  • Individu: we richten ons op het verhogen van de persoonlijke vaardigheden en kennis
  • Team: we focussen onze energie op het verbeteren van de werking van een afdeling of team
  • Organisatie: we ondersteunen het management en het HR-beleid

Onze trainingen gebeuren in de vorm van workshops, trainingen in groep of echte opleidingen. Onze trainingen richten zich op thema’s als ‘persoonlijke ontwikkeling, ‘communicatie en samenwerking’, ‘leiderschap en management’ en ‘ondernemen en skills’.

Coaching

De coachingstrajecten van Zenitor zijn zowel individueel als in groep mogelijk. Elke vraag, behoefte of probleem ligt mogelijk aan de basis van het starten van een coachingstraject.

Samen met uw coach komt u tot heldere inzichten, scherpe antwoorden en doelgerichte oplossingen. Zo maakt u dankzij het coachingstraject de juiste beslissingen.

U kunt bij Zenitor ook terecht voor een aantal vaste coachingstrajecten. Zo hebben we trajecten voor (pre)starters, groeiers, vijftigplussers, overnemers en overlaters. Wij richten ons tijdens het coachen sterk op het (inter)menselijke en het functionele aspect van uzelf als persoon.

Groepscoaching staat open voor mensen die graag in interactie met anderen reflecteren over hun carrière.

Interesse in de mogelijkheden van coaching en training voor u of uw onderneming? Contacteer Zenitor voor meer informatie.