Waarom Zenitor?

Samenwerking met UNIZO en Zenito

ZENITO en UNIZO zijn samen met ZENITOR partners in het ondernemen.
Als partners in het ondernemen streven we naar een maximale dienstverlening om u als ondernemer te ondersteunen in al uw ambities en uw projecten.

Zenitor als klankbord

Ondernemers die nood hebben aan reflectie, willen nadenken over hun eigen competenties en dat van hun personeel vinden een klankbord bij Zenitor.
Als team van gespecialiseerde en ervaren medewerkers staan we via een brede dienstverlening elke ondernemer bij in de vele uitdagingen waarmee hij of zij geconfronteerd wordt.

Zenitor kiest een waarde gedreven dienstverlening

Ondernemers die ons inschakelen mogen reken op absolute discretie.
Naast discretie is onze dienstverlening opgebouwd rond een vijftal kernwaarden die representatief zijn voor onze service.

List

1. Klantgerichtheid
We garanderen dat al wie beroep doet op onze dienstverlening een kwaliteitsvolle, aangepaste en professionele dienstverlening krijgt.

2. Respect & vertrouwen
We bejegenen iedereen met volwaardig respect, hoffelijkheid en rechtvaardigheid.

3. Kwaliteit
Zenitor staat voor deskundigheid en vakkennis. We zien onszelf als een continu lerende organisatie en voeren een actief kwaliteitsbeleid.

4. Innovatie en creativiteit
We ontwikkelen nieuwe methodieken en tools die tegemoet komen aan de behoeften van ondernemers in een veranderende wereld.

5. Samenwerking en netwerken
We staan open voor dialoog en bundelen onze krachten met andere organisaties. We werken samen met vertrouwde partners en benutten elkaars troeven.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

Waarom Zenitor contacteren?

Omwille van de eigen aanpak op maat. Zenitor werkt resultaatgericht met heldere oplossingen als uiteindelijke doelstelling. Het startpunt is uw verhaal, uw knelpunt waarop we samen een gepast antwoord of een uitweg proberen te vinden. Dankzij Zenitor overstijgt u de drukte van alledag en krijgt u tijd en ruimte om dingen in alle rust te bekijken.

Zenitor richt zich met coaching, training, bemiddeling en advies op zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s. Ook een combinatie van onze dienstverleningen behoort tot de mogelijkheden.

Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Samen bekijken we welke elementen van ons aanbod naar een antwoord leiden op uw vragen.

Logo's Unizo Zenito

Zenitor streeft naar zoveel mogelijke samenwerkingen met dienstverleners die mee het ondernemerschap ondersteunen en onderschrijven. Het ondernemerschapsonderwijs is een belangrijke partner om mee de vaandel van het ondernemen in Vlaanderen uit te dragen.